Besöksrekord, kvartsfinaler, dåliga frågor o hjältar

Det du letar kommer längre ner i inlägget, håll ut.

SSL-DAM.
Slutspelsvalen -en chock för många då Mora valde Dalen, tror inte att Dalen jublar. Kan förstå Moras val, nu slipper de Pixbo, IKSU och Djurgården i en ev. semi. IKSU vs Pixbo blir en tuff resa på många sätt. Att Pixbo är favoriter är en ny sits… för båda lagen. Jag är en usel tippare, tjuvkollade Gittang tips som ser ut enligt följande:

Kais Mora-Dalen 3-0
Djurgården-Falun 3-0
Endre-Rönnby 3-2
IKSU-Pixbo 2-3

Jag tippar:
Kais Mora-Dalen 3-1
Djurgården-Falun 3-1
Endre-Rönnby 2-3
IKSU-Pixbo 2-3 (oj, oj jag vill skriva 3-2, Pratade med en fd. spelare i fredags… fattar inte upplägget som känns ”spretigt”, nu snackas det ju alltid mycket i en sådan här stad men… får de ihop det så är jag den förste att hylla)

Har haft besöksrekord här i helgen, bloggen med VÄRLDENS BÄSTA LÄSARE. Bloggens mest lästa inlägg (Täby berör), det jag skrev natten till lördag om Råsunda, Caperiotäbys resa.
Många av trotjänarna nuvarande och tidigare spelare/aktiva runt laget har läst. Det känns fint… jag vet att den här helgen var jobbig för många av dem som att förlora något/någon viktigt. Tack för feedback.
Det finaste var ett SMS undertecknat ”Väsbyskräcken” , har man fått varma ord om ett blogginlägg av #91 (TR), då har man varit med om något fint… på riktigt.

V.I.P
Johan Edlund, måste få hylla honom igen. Han bar kaptensbindeln i lördags, då Zunda-Caperiotäby spelade sin sista match. Han har varit med på hela resan, från division 3, ja från 1990 som junior. Den trogne…
edlund

Den som byggt upp allt , drivit det mesta och lastat in mest timmar sägs vara Magnus Jäderlund, det är många som påmint mig om det i helgen. ”Många har mycket att tacka honom för”, vackert -lätt att glömma.

JIK -EN PROFIL PÅ BANAN SLUTAR.
Ut ur SSL åkte också Jönköping, Johan Andersson meddelade innan sista matchen att han slutar. Mannen med meriter, årets spelare, rookie, årets forward, 2 VM-guld i ett VM utsågs han till MVP. Han hade förtjänat ett SM-guld, inte att spela sista matchen i SSL där laget åker ur högsta ligan. Vem tar över… den manteln blir svår att axla. Väl kämpat Andersson.

ÄMNEN
Jag skulle vilja skicka med två ämnen till Studio SSL,
Jag har dålig koll på nästa års final, var spelas den? I höstas pratade SIBF om att spela i Friends Arena. (aftonbladet) Att man skickat förfrågan till Globen, Tele2-arena och Scandinavium i Göteborg,  förhandlingar och sådant hoppades man på runt jul. Det är kanske bara jag som inte vet… men jag har funderat mycket på hur man skapar en folkfest, var finalen borde spelas och vilka som skall arrangera den. Fullt hus… Så, hur blir det med detta KE, JK, och ML.

Låt mig gissa att Jim Carnestams böter hamnar på Bults lista (minus) och kanske någon förening som haft dåliga publiksiffror.
På plus vet i tusan… förra gången hyllade han väl TV-sport killarna?. Eller var det någon annan som gjorde det? Tycker faktiskt att Kimmo (utifrån det jag sett senaste halvåret) skulle kunna jobba i en studio ”på riktigt”, speciellt han… och göra jobbet i TV minst lika bra som det görs idag om ni ursäktar.
Så min andra studiossl-fråga är vilka som skulle kunna lyfta TV-sändningarna på riktigt, om man nu bytte ut alla dagens… hur skulle Warbergs-podcast-med-bild sätta ihop ett dreamteam utan att behöva tänka på att vara politiskt korrekt. Slut på frågor.

FRÅGOR UTAN FINESS
När det gäller frågor i TV-rutan så undrar jag… är det ens lagligt att ställa frågor i stil med ”hur känns det att missa slutspel” (TV-match Linköping-Mullsjö) jag tycker det är noll finess, när det finns en vinnare att hylla. ”Hur känns det att inte bli poängdrottning” ”hur känns det att inte bli uttagen till landslaget”.
Hör av er om ni behöver hjälp med frågor till intervjuer, jag kan messa in dem under sändning, gratis.
Hur känns det att jag skriver så här i bloggen? Hur känns det att få kritik? Hur känns det att att inte komma på en enda bättre fråga att ställa än ”hur känns det att missa slutspelet”? Och frågan kommer direkt efter förlust och ställs till en som lagt ner sin själ under ett år för att nå just… slutspel. Ja, hur känns det? Man kan ställa obekväma frågor med finess.
Bara att säga till så…

Caperiotäby blir Djurgården Vilken grej. i inlägget om att Råsunda/Täby går i graven på samma sätt som Balrog, Fornudden gjort där skriver Mika Packalén om InnebandyStockholms bekymmer. (här på bloggen) Undrar om inte Packelén hyllar om Täby blir Djurgården. Men rätt folk här så… vilket lyft för innebandyn.

Får man verkligen jobba på förbundet och ha uppdrag i ett klubblag, arbeta med det sportsliga? Bara det inte syns utåt så får man… Man blir verkligen inte klok på ”reglerna”.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s