Någon slags rekord? Twitterdöden och resor

har uppdaterat detta inlägg, då det blev så flamsigt med ”utlottningen”. Det kommer en riktig tävling så småningom.

BLOGG. Saknar att ha någon att fråga… tomt

En lite ”tävling” : Vilka klubblag pratar jag om?
KLUBB 1.
När den här säsongen är spelad har klubben funnits i 6 år. Laget startade med spel i div 6. om ett par veckor kvalar man till Div 1. Dagens innebandyfråga: Vilken klubb pratar vi om? Vilket lag gäller det? 15 mars blir det klart vilka motståndarna blir, Skövde? Tranemo?

Håll för ögonen nu om du vill vara med och tävla, här kommer svaret: Landvetter.

KLUBB 2.
05/06 startade en annan klubb, de kvalar nu till SSL.
Division 4, 05/06 06/07
Div 3 07/08
Div 2 08/09, 09/10
Div 1 11/12
Allsvenskan 12/13, 13/14
Frågan är var man spelar säsongen 14/15, Allsvenskan eller SSL?

Vill du vara med i tävlingen måste du titta bort nu, för här kommer svaret: Team Thorengruppen SK.

KLUBB 3
Mullsjö har gått från 4:an till SSL, läste jag på Magget. Mest egna produkter, det måste man ändå säga är… bra jobbat. ”så tar du dig från Div 4 till SSL” har inte läst mer än rubriken.
Ja, den klubben var inte med i frågetävlingen… och klubbnamnen, skojade. Däremot vill jag gärna ha svar på frågan: Vilken av dess tre klubbar har gjort den mest imponerande resan enligt dig? Varför? Har någon annan klubb (förutom de ovan) gjort en än mer imponerande resa?

Det är inte bara att klättra man skall släpa på ett helt lag också” som någon sagt om att avancera i ligorna. Roligt sagt tycker jag.

INFORMATION -det där jag inledde med, statistik att jag saknar att kunna fråga… vet att vi är många som gör det. Det var så enkelt… alla frågor var välkomna,

Om man sitter på bra statistik borgar det för bra pressmeddelanden. Om någon av dessa klubbar lyckas ta nästa steg är det en ”riksnyhet”. Det finns en guldgruva att ösa ur, hoppas att någon fyller på och ”underlättar för media”.

TA CHANSEN -Saknar slutspelspulsen i media, det kräver välgjorda pressmeddelanden, levande hemsidor och så klart, innebandymedia som söker upp de hetaste nyheterna som lokalmedia sedan kan citera, följa upp… redaktionellt skriva texter (i annan media) är bästa betyget en innebandysajt/pressmeddelande kan få.
Sätt folk i arbete, nyheterna finns…
Men när nyheter först läker ut på Twitter dör de snabbt… riksmedia vill vara först. läckor på Twitter kan göra innebandyn en björntjänst. Visst kan jag förstå att det kliar i fingrarna, verkligen det gör det för bloggare med men… Tror man måste tänka lite längre ibland… i tanken byta plats med journalisterna.

Helt ärligt… hur kommer det sig att en nyhet om vem som blir nästa förbundskapten läcker ut nu? Hade jag varit landslagschef hade jag också vänt mig till Lundmark med frågan, som första alternativ när Curt Söderström nu sa upp sig. Men de här läckorna har jag svårt för. Oj, nu upprepar jag mig visst…
Några kan lägga till i sin CV ”jag läckte”, bra jobbat? En annan kanske kan stoltsera med CV-text:  ”jag spred ryktet”. Drömmedarbetare? Yrkesstolthet?

Nåja, till huvudpersonen själv Andreas Lundmark – grattis till jobbet. Du är och blir en bra representant för Svensk innebandy. (Expressen)

”Vi älskar oss”, och så mitt namn, orden kom från ett syskonbarn, 4år i julas. Så klokt kan bara en 4 åring formulera det. Imorgon ses vi…

Sedan när blev det okej att säga ”jag och Kalle” istället för ”Kalle och jag”, till och med TV-profiler i Svt säger ibland (till exempel) ”jag och NN kommer att prata hockeyslutspel”. Det var någon sorts artighetsregel man lärde sig i skolan att börja med den andre? Någon synpunkt, kommentar? Vilken ordning använder du själv?

Nu är det dags för Mullsjö-Storvreta på TV4-sport, storfavoriter så klart är Storvreta men slutspel, det ar vi sett tidigare… är nästan en annan sport. Under 11,5 mål tippar jag… fegar.  Mullsjö kan bli ”livsfarliga”.

Uppdaterar:

Grattis Mullsjö, bra energi… skön publik och fler mål än Storvreta.
Tack för pengarna kan jag säga, jag spelade dubbel 1X (2.60) under 11,5 mål (1,67) plus något spel jag inte fattade… råkade klicka på Handicap (hcp 1-0) (Hcp: 1-0) 3.15 så nu har jag råd att bjuda båda lagen på varsin Piggelin.

Eftersom jag klagade igår så… mycket bättre frågor idag från studion till tränare o spelare. Holtz gör bra TV. Ge honom gärna mer tid i rutan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s