Inte Storvreta-Falun som slog rekord, men nu kanske…

Faluns herrar har något extra har jag tänkt… när de spelar TV-match har de högre tittarsiffror än alla andra lag… Och när stjärnspäckade Storvreta mötte Falun i seriefinalen var det som bäddat för rekord. 46 000 är inte illa men det slogs av IKSU-Pixbo med 9 000 vilket är ett gott betyg för daminnebandyn tycker jag. Ja, det var en avgörande kvartsfinal men ändå… En finfin siffra 57 000.
Nu är det ju mycket som spelar in… vad som sänds samtidigt bland annat men siffrorna ljuger inte. Förra året sågs Mora-IKSU också av fler än många andra SSL-matcher (vill jag minnas).
//Uppdaterar 49 000 såg Mullsjö vs Storvreta i Lördags, det är en siffra som heter duga ”då lördagar är svåra”. Att välja innebandy en lördagskväll är en signal tänker jag… innebandyn på G?//. 

Ikväll tycker jag att SSL-publiken skall slå nytt årsrekord, slå på TV:n 19.00 och se den på många sätt historiska sjunde avgörande mellan Storvreta-Mullsjö. Sprid matchen vidare…
Storvreta vann förra mötet, jag missade halva matchen men tänkte… att även om Henrik Stenberg är en av världens bästa innebandyspelare så kan hans frånvaro ha varit nyckeln… då Storvreta var tvungen att bryta ”allt”.
Ja, så tänker jag…
Vi ses framför TV:n ikväll 19.00.  Om golvet nu är viktigt för lagen, varför inte ge alla lag samma chans. TV-golv ikväll men inte när TV sände från Mullsjö… Ja, det är mycket man inte förstår. I ett slutspel borde det inte finnas olika regler… Är det möjligt?

LÖNER. Skrev på Twitter i veckan att det vore värdigt att alla SSL-spelare fick jobba halvtid med tanke på det slit de lägger ner. Många höll med mig om man får tro Retweet och Favorit…

Drömmen är att lönerna skall komma av, ett TV-avtal som genererar och inte kostar, Cuper, samarbetspartners, sponsorer, event… Om tio år kanske vi är där, vore ”rättvist”.  Fortsätt jobba alla. Tack alla spelare och andra som satsar tid och kraft… innebandyn vore INGENTING utan er.

Nu kaffe och pressmeddelande.
”om man går fort och ler hela tiden, hinner ingen se att man är ful”
/Ingrid i Umeå

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s